4.2.2016

LIPSUU LIPSUU JOSKIN OIKEAAN SUUNTAAN

Uusien toimintatapojen omaksuminen on kyllä aivan mielettömän mielenkiintoinen matka niin itseen kuin oman tekemisenkin alkulähteille. Antoisinta omassa yrittäjän nahanluonti – muutospyörteessäni onkin ollut ulkoisen kohinan vaimentaminen ja valintojeni tarkempi kohdistaminen tavoitteideni suuntaan: Jos sanon tälle asialle kyllä, mille asialle tulen sanoneeksi samassa yhteydessä ei. Rehellisyyden nimissä voin kyllä sanoa, että tässä puntaroinnissa olen toistuvasti onnistunut yllättämään itseni, sillä onhan se ihan äärettömän helppoa valita se tuttu ja tavanomainen, joskin toivottuja tuloksia tuottamaton vaihtoehto. Koen kuitenkin, että nykyisin teen ainakin aiempaa useammin ja tiedostetummin valintoja tavoitteeni toteutumisen suuntaan, joka sinällään on jo varsin tervetullut kehitysaskel. Ja mikä mahtavinta: voin kehittyä toiminnassani joka päivä! – Tämä muutospyörre siis muuntautuikin pysyväksi kehityskierteeksi.

Kun joulukuun alun tapaamisessa sanoin: ”Minulla on vahva tunne, että tästä tapaamisesta seuraa jotain hyvää”, en todellakaan vielä tajunnut, että olin vain muutaman tunnin päässä yrittäjän nahanluonti -muutospyörteeni käynnistymisestä. Ratkaiseva oli Monika lounastapaamisemme.

ajomaa-logo

 

Ajomaaska kiittää ja kumartaa seurasta Yrittäjän nahanluonti –muutospyörteen osalta. Elastisen Mikään muu ei merkkaa sanoin: … kaikki lähtee must itestäni se sääntö muistaa mun pitää joka kerta …